Coneixem la tasca de les associacions que tenim al voltant? Sabem quines són i en quin àmbit treballen? Sovint la tasca de les entitats sense ànim de lucre queda camuflada dins d’un món guiat pel màrqueting, campanyes publicitàries, estímuls i modes.

Al seu torn, aquestes entitats treballen com a formiguetes i amb molt esforç per a tirar endavant la seua tasca; que sovint comporta grans beneficis en el marc social, comunitari i democràtic. Aquest fet, a més, empodera a la ciutadania i crea xarxes de suport que ajuden a impulsar més projectes.

Des d’Impuls, hem volgut apropar-nos a aquestes entitats, i conéixer les persones que en formen part i la seua finalitat, oferint una mirada externa al món associatiu, a la participació ciutadana i al món del voluntariat lluny de les llums brillants de campanyes publicitàries i eslògans.

Si voleu endinsar-vos en algunes d’aquestes entitats, no us perdeu aquestes cinc entrevistes.

Entrevista a la Fundació Horta Sud
Entrevista a la Fundació Movimiento Ciudadano
Entrevista al Col·lectiu Soterranya
Entrevista a FADES
Entrevista a l’Associació d’Esplais Valencians