Amb tot encarat al pròxim 2024, volem aprofitar per a fer una recapitulació de l’any passat i visitar tots aquells projectes duts a terme, avaluar-ne l’impacte i fer una projecció a futur que ens permeta la consecució d’un projecte d’entitat coherent i sòlid.

Durant l’any 2022, vam dur a terme nombrosos projectes emmarcats dins les nostres línies de treball dels quals, en nombres totals, en van ser beneficiaris directes unes 6000 persones, més de 30 entitats, repartides en unes 600 intervencions localitzades en diversos municipis.

Pel que fa als serveis a organitzacions no lucratives, entre formacions i altres tasques d’assessoria i gestoria fiscal i laboral, es va tenir un impacte directe a 99 persones i unes 17 organitzacions.

El foment de la participació directa en infants i joves va deixar també un balanç molt positiu amb unes 108 persones que han format part de 85 activitats al llarg de l’any; incloent-hi les accions dutes a terme en el marc dels consells d’infància i adolescència de Quart de Poblet i Puçol.

En col·legis també s’ha fet diverses intervencions en forma d’activitats extraescolars i tallers sobre el consum responsable i prevenció de conductes addictives. Hi ha participat 2887 infants i adolescents, en unes 214 activitats.

L’àmbit de l’oci educatiu i el temps lliure, també ha servit per a oferir activitats per a diversos grups d’edat incloent infants, joves i adults, així com recursos i formació a professionals. La tipologia d’activitats ha estat molt diversa, en les que s’ha utilitzat també en molts casos el joc de taula com un vector més de la tasca educativa i lúdica. Més de 3000 persones han participat d’aquestes activitats.

Si vols conéixer en més detall les actuacions dutes durant el 2022, pots donar un cop d’ull a la memòria a l’apartat de Transparència de la pàgina web o clicant al següent enllaç.

Entrada similar